De Jongens van Zand & Klei
Let’s make the potato great again.
Let’s make the potato great again.
De Jongens van Zand & Klei zijn samen goed voor 120 jaar aardappelervaring en bovendien echte liefhebbers van deze knol. De aardappelb(r)oeren zorgen voor de allerbeste en lekkerste aardappelen die in het restaurant door “de jongens” worden bereid tot de meest heerlijke en smaakvolle gerechten.
Wie zegt dat aardappelen saai en niet culinair zijn, heeft nog niet bij De Jongens van Zand & Klei gegeten. Het restaurant, opgericht door aardappel liefhebbers horecaondernemers Tako Hoefsloot, Miranda Brouwers en drie aardappelb(r)oeren, zet de aardappel weer terug op de kaart. Waar de aardappelb(r)oeren het restaurant voorzien van de beste aardappelen uit de omgeving zorgen ‘De Jongens’ in de keuken dat deze aardappelen worden verwerkt in prachtige en vooral heerlijke gerechten.
Het doel van De Jongens van Zand & Klei is om de aardappel uit zijn wat negatieve oogpunt te halen. Veel mensen beweren dat de aardappel ongezond, saai of dikmakend is. Terwijl de aardappel erg lekker is, weinig calorieën bevat én gastronomisch ook nog eens enorm veelzijdig. Kortom, met de aardappel kan je alle kanten op. Dat dit zo is bewijst de menukaart van De Jongens van Zand & Klei dan ook dubbel en dwars. Soms zijn de gerechten klassiek en soms een tikje exotisch. Bij de Jongens van Zand & Klei staat de aardappel in de hoofdrol en is hij de ster in het restaurant en dát proef je.
De aardappel is simpelweg fantastisch.
Meer weten over de Jongens van Zand&Klei? Bezoek de website!
Let’s make the potato great again.
De Jongens van Zand & Klei zijn samen goed voor 120 jaar aardappelervaring en bovendien echte liefhebbers van deze knol. De aardappelb(r)oeren zorgen voor de allerbeste en lekkerste aardappelen die in het restaurant door “de jongens” worden bereid tot de meest heerlijke en smaakvolle gerechten.
Wie zegt dat aardappelen saai en niet culinair zijn, heeft nog niet bij De Jongens van Zand & Klei gegeten. Het restaurant, opgericht door aardappel liefhebbers horecaondernemers Tako Hoefsloot, Miranda Brouwers en drie aardappelb(r)oeren, zet de aardappel weer terug op de kaart. Waar de aardappelb(r)oeren het restaurant voorzien van de beste aardappelen uit de omgeving zorgen ‘De Jongens’ in de keuken dat deze aardappelen worden verwerkt in prachtige en vooral heerlijke gerechten.
Het doel van De Jongens van Zand & Klei is om de aardappel uit zijn wat negatieve oogpunt te halen. Veel mensen beweren dat de aardappel ongezond, saai of dikmakend is. Terwijl de aardappel erg lekker is, weinig calorieën bevat én gastronomisch ook nog eens enorm veelzijdig. Kortom, met de aardappel kan je alle kanten op. Dat dit zo is bewijst de menukaart van De Jongens van Zand & Klei dan ook dubbel en dwars. Soms zijn de gerechten klassiek en soms een tikje exotisch. Bij de Jongens van Zand & Klei staat de aardappel in de hoofdrol en is hij de ster in het restaurant en dát proef je.
De aardappel is simpelweg fantastisch.
Meer weten over de Jongens van Zand&Klei? Bezoek de website!